Parc del laberint

Idag funkade Ac.n på jobbet igen :) På fm börjde den fungera igen så det var skönt, jag var ganska sur när jag kom imorse för då var stekhett där inne innan dom fick igång den igen. Jag sa åt min chef att dom måste göra någonting för så här kan det inte vara,jag vägrar att sitta här om det ska vara så länge till. Ja ja nu är det fixat och jag är glad :D Efter jobbet drog jag iväg till parc del laberint i det fina vädret. Självklart så går jag fel väg när jag kommer fram och tappar bort mig totalt :( Jag hamnar vid det stora universitetet som ligger upp mot bergen. Jag hamnar på nån grusväg bakom alltihopa där det tydligen var någon väg för brandbilar. Skog överallt och jag är helt LOST. Tillslut när jag har vandrat på den långa grusvägen i ca 20-30 min så kommer jag tillbaka där jag var innan. Det kommer fram 2 personer till mig och frågar om vägen till parken, jag sa att jag också ska dit men vet inte vart jag är. Vi frågar en annan kille och tillslut hittar vi dit. Jag tog sällskap med dom andra 2, en kille från ecuador och en tjej från mexico. Killen ville ta kort på mig och tyckte att jag skulle vandra runt i parken med dom, men jag gick heller själv :D Väldigt fin park,lugnt och fridfullt. Underbart väder också så jag kunde gå runt i bara koftan :D nice!



























prickiga kläder!

Jag pallar inte jobbet just nu, Ingen ac idag heller och det är olidligt. Vi fick ta flera raster för att gå ut och få frisk luft, jag fattar inte vad problemet är... Är det inte fixat tills imorgon då vägrar jag att sitta där,det finns flera lokaler i byggnaden och där tänker jag sitta eller gå hem. Jag följde med Jerre till sjukhuset efter jobbet och hon fick sin B12 spruta sen drog jag hem och tvättade. Slängde i en maskin med svarta kläder och när jag ska ta ut tvätten då är nästan alla plagg prickiga med nåt vitt. Jag kör maskinen en gång till med sköljning bara men prickarna är kvar, väldigt irriterande. Jag fick stå och skölja upp allt för hand i handfatet men allt gick inte bort ändå. Jag fattar inte vad det är,tror det är en blandning av ludd och tvättmedel. Efter att jag hängt upp tvätten så satt jag mig på balkongen och solade ett tag med lite bra musik, riktigt skönt. Nu har jag precis ätit en god paj som jag gjorde nyss, spenatpaj med fetaost, mozarella, parmesan och körsbärstomat, den vart riktigt god, nya favoriten tror jag :)


Dom mystiska prickarna :/


Måndag

Fint väder på fm men senare på kvällen blev det molnigt. Ac:n på jobbet har inte fungerat idag så det var olidligt ett tag när det var mycket folk, jobbigt med dålig luft på jobbet man blir så trött. Tråkig dag idag och jag har funderat en hel del över livet och vad som händer här näst. Idag kunde jag lika gärna ha varit i typ Ryssland eller nåt, tråkig dag,tråkigt väder,allt har varit så där lagomt tråkigt. Munnen har varken skrattat eller ögonen gråtit så där mittemellan bara.Humöret påverkas mycket av vad som händer runt omkring en själv och självklart vädret.Ja ja imorgon kanske blir en bättre dag, hoppas det.Jag skulle storhandla på mercadona innan men har ingen inspiration eller matlust idag så jag kom hem med en påse spenat,mozarellaost, jordgubbar och apelsiner,bättre än ingenting. Ska tvätta håret nu sen kolla på nåt roligt på datorn som kanske piggar upp.

bad body bouble


Forts Montserrat





















Montserrat

Vilken härlig dag det blev. Montserrat är så häftigt, en av dom mest speciella platser jag varit på. Häftiga berg,djupa dalar,en underbart vacker kyrka, hur mycket vandringsleder som helst och ren frisk luft som kontrast till Barcelona. Jag har varit helt salig idag, allt var så vackert, maffigt och fridfullt för själen. Här kommer en bildbomb från dagen, synd bara att det inte är samma känsla som i verkligheten. Ett hett tips om man vill uppleva något utöver det vanliga, åk till Montserrat.








































Tack snälla Jerre för att du följde med mig i sista sekund fast du egentligen
var hängig och behövde vila, alltid roligare att vara två :)

Hide away.


Det bästa!


Nu är jag inte lika orolig över mina tänder när jag har min kära dentan på plats ;)
Tack syster!


Dagens bild !


En död sill på stranden :D

Nu är det nära ;)

Efter en promenad hem i strumporna på morgonkvisten så var det dax att ta sig upp igen och åka till Monserrat. Självklar så missade vi tåget och det går bara ett tåg i timmen,som tur var så fick vi byta in våra biljetter så att vi kan åka i morgon istället. Vi drog ner till stranden istället och sillade där ett tag, riktigt nice! Sommarväder idag och en massa folk på stranden som solade och bara njöt. Nu blir det solsidan och sen en sväng till mercadona för lite shopping av mat tills imorgon.











I love you Lenny!


Hydeclub!

Det blev en riktigt rolig kväll, alla kom inte men vi som var där var ett grymt gäng ;) alla dansade, skrattade och bjöd på sig själva hehehe. Det är mycket RnB musik på hyde och en massa gamla låtar som jag alltid lyssnade på när jag var yngre,riktigt roligt att gå till ett sånt ställe ibland också. Här kommer lite bilder.












Svensk sommar i Barcelona :)

Helt underbart väder här nere i dag :) Humöret är på topp en dag som denna. strålande sol och sköna vindar hela dagen så det kan inte bli bättre. Efter jobbet blev den en glass i solen och sen solade jag och Jerre på min balkong,underbart. Ikväll blir det hyde club med jobbet, det ska bli kul men jag får ta det lugnt för imorgon ska jag upp i tid och åka till montserrat.





Dax att börja jobba på brännan nu ;)

...


Längtan..


Åh va saknar det här just nu. En härlig soffa,mattor,rena golv,ljus
och mysig stämning :( Känner att det snart är dax för ett eget hem,
men hur ska man klara det i ett kyligt Svea och ensam dessutom?
Snälla sommaren kom till Barcelona nu så blir vi alla glada ;)

Helgens planer.



På lördag är planen att ta sig till Montserrat utanför Barcelona.
Jag känner för att vara lite kulturell och göra någonting annat istället
för att bara springa runt på shoppingrundor ;) Jag har inte varit där
ännu och stället måste ju bara besökas, vacker natur,berg och byggnader.


Fina presenter!

Jag fick födelsedags presenter i förskott av syster.



Myskväll.




Härligt väder i Barce!












shopping shopping

Nu börjar jag faktiskt tröttna på att shoppa för ett litet tag :) Alla som känner min syster vet vad jag talar om :D vi har varit i ALLA affärer som finns tror jag typ 2 ggr också, hehe. Ont i fötter, ben, kroppen efter 4 dagars intensiv shopping. Några av dagens inköp kommer här


Nya tofflorna :)

Fina strandväskan

nytt från body shop, citron :)

Good girl gone bad


Fiesta!


Nu kör vi...

igen och igen ;)

SOLO ;)

Sisters <3

Lyxfrukost!


Fredag!


Middag på restaurang reunion






Jag hoppas på det här vädret.

Mañana
Tarde
Noche
Máx.: 23ºC
Mín.: 12ºC
  20/03/2010 Aparecerán nubes finas la mañana del sábado. Por la tarde aparecerán cada vez más nubes altas y medias, y por la noche, abundancia de nubes deshilachadas. Temperaturas en moderado ascenso.

Barrio candela


Trötta systrar!

Idag har jag varit ledig från jobbet för att kunna hämta upp syrran från flygplatsen. Riktig vardagslyx att få sova lite längre en Fredag ;) På tåget ut till flygplatsen var mitt favoritband och spelade, jag blev så glad och skulle köpa en cd skiva av dom men det var så trångt så jag kom aldrig fram :( dom fick iaf 2 euro av mig för dom är så bra på det dom gör. När jag hittat syrran så tar vi tåget hem igen och sen metron till mig, underbart vårväder idag så det blev lunch på balkongen i t-shirt och fågelkvitter i bakgrunden. Jag fick en massa godsaker från Sverige också :) Nu har vi varti på stan, syrran köpte en fin klänning på zara och sen kom Jerre och mötte upp oss. Det blev varsin öl och lite nachos och burritos på ett mexicanskt ställe ganska nära mig, väldigt gott. Nu sover sömntutan som vanligt här i min säng (jobbig flight för henne) :/ och jag ska ner till Dia och handla lite sen blir det restaurang ikväll och kanske en drink :)








Always by your side!


If only you could see into me.

St patricks day in Barcelona ;)











strålande sol och dåligt humör.

Vilket underbart väder vi har haft idag, varmt och skönt :) Morgonen började lite sämre med musikkrig på jobbet, vissa puckon ska lyssna på "skrikmusik" på högsta volymen kl 8.30 på morgonen, inte okej. Jag gick och ändrade musik och fick då frågan ¨va fan håller du på med?¨ Va håller ni på med, svarade jag tillbaka, vi vill faktiskt vakna till liv med lugn musik och inte nån skrikmusik på morgonen. Puckot hade på skrikmusiken igen och jag fick ett mini utbrott och spelade the xx istället, då blev man kallad för haters lite senare och nu är det verkligen KRIG på jobbet! Imorgon ska jag dra på spice girls i högtalarna bara för att retas,blir så trött på killar som måste hävda sig och spela coola inför andra,skaffa ett självförtroende istället och visa lite respekt....

vardagslyx.


Kommer du över Teresita :D ?

Snart!


Sol sol sol.

Underbart väder med mycket sol :) Sånt gillar vi. Jag är så morgontrött nu för tiden, det känns som jag aldrig vaknar till liv riktigt, hmmm. Idag fick vi svenskt godis på jobbet, min snälla chef har varit i Sverige på besök och köpt med sig massa godis till oss andra. Idag har jag storstädat balkongen här hemma, det börjar bli dax så att man kan sitta där ute och njuta av solen utan att man blir svart av all smuts. Igår följde jag med Empa till hennes hostel också, bor på gatan brevid mig. Helt okej boende och bra läge om man vill ha lugn och ro. Det blev en sallad på starbucks innan också som Empa bjöd på, tack för den! Idag slängde jag ihop denna delikata middag :)


Om 3 dagar så min älskade syster här på besök :D Ska bli så roligt

Slave to love


Söndagsmys.



I natt får jag sovbesök av Empa som kommer hit på semester, bäddat för två :)
Välkommen!

Söndagsmys hemma hos mig.

Underbara helg.













Middag,shopping,mojitos,hotel omm, club solo,
en helt perfekt helg helt enkelt.

LÖRDAG!

Solen skiner och jag är på väg ner på stan :) köpte lite jordgubbar som jag har spanat in i flera veckor, trodde att den stora förpackningen kostade 3.99 e men det var per kilo så det var bara att betala :( 7 e för lite jordgubbar.. hmmm..Ja ja det är ju lördag. Det blev brunch på balkongen i solen, härligt!

God frukost


Dom dyra gubbarna :/


Våren är på väg nu.


och jag är redo för nya äventyr ;)

IKEA!

Idag efter jobbet mötte jag upp Sophie vid espanya sen tog vi tåget ut till Ikea. Köpte lite grejer till rummet, ny matta, sängkläder,ett till täcke och kudde,ljus,lådor, och en fin lite påsklilja. Idag har det varit svinkallt ute :( Nu får vädret ta och vända snart det är ju änså Mars. I morgon blir det jeansjakt efter jobbet.


Det fick lov att bli en liten prinsessbakelse på Ikea


Nya lådorna i bakgrunden, lite ljus och den fina påskliljan.


Efter regn kommer solsken :)

Efter en hemsk dag igår så är nästan alla spår av snön borta nu. Det var det värsta snökaoset som drabbat Barcelona på över 25 år. Skolor stängdes, tåg och bussar blev inställda och en massa olyckor på vägarna. Helt sjukt att det här händer i mitten på Mars. Idag har solen lyst hela dagen så det är härligt,men det är fortfarande kallt ute men i solen är det skönt. På jobbet idag var det pristävligt :) jag vann en hel del, det är ju alltid kul med lite småvinster. Nej nu ska jag värma vetekudden och krypa ner under täcket och kolla på solsidan, nya favorit programmet. Ciao!


Vinterbleka händer som skålar med clara.

Paparazzin är i farten som alltid och det blir ofta Jerre som får vara med på bild ;)

En del av mina vinster :) Jag vann hela tiden så tillslut började jag ge
bort lite godsaker till dom som aldrig vann någonting, snäll som man är.

Åska, snö, regn, storm, -1 Inte okej!

Dum som jag är så följde jag med tjejerna här hemma till stranden och fotade. Helt galet för det åskade samtidigt som det snöade. Berna var helt lyrisk för det var första gången hon såg snö(hon kommer ifrån Peru).Folk har varit helt galna här idag för många har aldrig sett så här mycket snö, själv är man ju svenne och kan allt om snön ;)I vissa skolor så fick alla eleverna gå hem,tågen upp till tibidabo stängdes av och en hel del bussar gick inte heller,Koas med andra ord. Läskiga vågor nere vid stranden, jag tänkte direkt på tsunamin för det var sån storm och höga vågor. Efter ett tag var vi jätte blöta och kalla vi  skulle åka hem men då har Esperanza försvunnit.Hon skulle fota nån cykel men sen kom hon inte tillbaka, försökte ringa men telefonerna fungerade inte. Jag sa till Berna att vi måste gå för det är så blött och kallt men hon var orolig för E,jag menar man hittar ju hem själgv på metron när man bor här. Vi väntade jätte länge och tillslut får vi tag på henne och får vänta jätte länge igen. Palla med sega männsikor.... Jag var på väg att frysa ihjäl och då ska dom ta mer foton på stan.B är ju så snäll så hon följer med E fast hon fryser jätte mycket, jag sa att jag måste hem och duscha innan jag blir sjuk och tog metron hem. Sån kan göra mig galen när folk är för snälla och ska vänta på nån fast vi är genomblöta och kalla, sen har vi ringt och letat efter henne vad mer kan man göra? Frysa ihjäl kanske... Ingen mer strand nu tills det blir finväder ;)


Utanför min port idag på em!

Den här temperaturen är inte okej 8 Mars.







HJÄLP!!!!

Helt galet det här, DET SNÖAR I BARCELONA!Folk med kamera överallt och trafikkaos såklart. Jag tror att det här kan skrivas i historieböckerna för det är VÄLDIGT ovanligt att det snöar här speciellt i Mars. Berna som jag bor med kommer från Peru och det är första gången hon ser snö. Jag var mest arg och tjurig när jag kom hem för jag var blöt,kall och frös. Hmmmm, hoppas det övergår till regn snart för det här är inte OKEJ! Vi är inte utrustade för snö här borta, det blir kaos och sssååååååå kallt. Jag fick gå hem i snöstormen med mina tygskor och tights, skönt?? Nej, inte direkt det kan jag lova. Nu drar jag till Ikea och fyller upp värmeljus förrådet här hemma.








Grannens lilla palm fryser nog nu :( Härlig kontrast :)

Favoriten!



Favorit stället en Söndag eftermiddag, det brukar vara
väldigt mycket folk men vi kom på rätt tid så det var lugnt.
Billigt, gott och mysigt.


Söndag!

Idag mår jag mycket bättre, skönt. Tog en rejäl sovmorgon så nu känner jag mig utvilad. Jag ska försöka städa lite här hemma sen blir det biomys, en skön avslutning på helgen. Up in the air, har någon sett den?

<3

   
  What is it with Love
That makes me
then breaks me?

When in love
Do I truly love?

Is it really love
Or do I think that I love?

Maybe I just love being in love
Or love the idea of being in love?

I spent my whole life chasing love.
In the end the one thing I truly love
Could just be the meir pursuit of love
  

"anno primo"

magiska fontänen.

Nu ligger jag utslagen i sängen efter en kvällspromenad till plaza espanya och magiska fontänen. Onödigt att jag gick dit eftersom jag har lite feber och är hängig men jag tycker att det är så mysigt där. Det var verkligen kyligt ute nu på kvällen jag fick lova att ha vantar :/ det har kommit in lite kyligare vindar nu men det vänder nog snart igen. I morgon blir det söndagsmys med kvällsbio, härligt!


den vackra rondellen vid plaza espanya, det syns lite dåligt på bilden men
det är en fackla som brinner längst upp.












drömkjolen.



Åh va glad jag är att jag har hittat min drömkjol :) en jättefin spetskjol!
Dum som jag är så kunde jag inte hålla mig hemma i sjukstugan hela dagen
gick en sväng till HM och nu är jag helt slut :( ja ja, det var det värt för jag
fick tag på den vackra kjolen.

Sjuklingen :(

Mår inge vidare idag, ligger i sängen och vilar. Solen skiner ute  och här ligger jag i mörkret :( tycker lite synd om mig själv, jag skulle ju på picknic i parken idag. Bästa man vilar så man orkar jobba i veckan. Hoppas jag mår lite bättre i kväll för jag vill gå och titta på den magiska fontänen, den är så vacker och ett av mina favorit ställen här i Barcelona.

Fredag!


Idag har jag haft lite hemlängtan till Sveariket och lite lugn och ro :)
Jag lagade till en god middag med köttbullar och potatismos, det var gott
och det smakade Sverige :)

Efterrätten idag blev jorgubbar, som dom flesta vet är det min favorit.
Riktigt söta och goda var dom. Jag känner mig febrig och hängig idag :(
Inge vidare, ska sova nu så man orkar göra någonting vettigt i helgen.
I morgon tänkte vi ha picknic i parken ett gäng från jobbet men vädret
ser inte så lovande ut så vi får se hur det bli. God natt!

.. .. ..


Shopping :)





...

Just nu känns min blogg så tråkig och opersonlig tycker jag. Det finns så mycket mer som skulle kunna göra den mer spännande och roligare men vissa saker måste man hålla för sig själv. Men bloggen speglar inte hur mitt liv ser ut just nu känns det som, jag kanske lägger den på is ett tag,vi får se.

...

Idag har jag lagat lasagne, gott gott. Var först en sväng till banken sen handlade jag på caprabo och så här blev resultatet.

...

Dåligt med uppdateringar dom senaste dagarna men jag har verkligen inte orkat. Det har hänt en massa saker men inte så mycket för bloggen. Ska ta mig i kragen snart igen :)


...


Tack för igår och det långa behövliga samtalet på nästan 2 timmar :)
Igår och idag har du varit väldigt saknad här hos mig. Jag och Barcelona
saknar dig.


Parachute


RSS 2.0