...


...

Det har varit en väldigt jobbig dag kan jag säga, vill helst radera bort gårdagens fylla och allt som hände under kvällen. Den sjukaste kvällen i mitt liv tror jag :/ Blev även förföljd på hemvägen, ingen höjdare.Kvällen började väldigt bra på hotel Om med cava och trevligt sällskap efter det Solo och tillslut Opium. Nej nu blir det skärpning med kosten, motionen och alkoholen.






Nöjd och belåten ;)

Ett tag iaf ;) Jag och Sophie åkte ut till Diagonal Mar och shoppade lite idag. Träffade på en och annan svensk från gammla jobbet, stan blir mindre och mindre hela tiden känns det som :(
Tänk att man kan må så bra av att få shoppa nya kläder och annat smått och gott, sad but true.
Ikväll blir det Solo, kul.










Brun eller blond?


Vad passar jag bäst i för hårfärg?

Partyskor på eller av?


FREDAG!

Vilket väder vi har här i Barcelona, helt underbart! Jag och Jerre gick hem till mig efter jobbet och satt oss på min balkong, drack cava och njöt av solen. Vi brände oss båda två efter ca 20 min i solen..
Efter det så mötte jag upp Kakan inne i stan för en fika som slutade med 1 öl och 2 clara :) Är det fredag så är det. Det som är mest irriterande är att pissföretaget som jag jobbar åt har krånglat till det med våra löner så vi fick ingen lön idag, på måndag. Snacka om att dom har förstört helgen för ca 90% av oss på jobbet, så dåligt.






Grannens palm :)




Trevlig helg!

Fönstershopping.

Dagen innan lön så då får man vara nöjd med lite fönstershopping :) Jag tog metron ut till Diagonal Mar, ett jätte stort och bra shoppingcenter här i Barcelona. Jag hittade en massa fina kläder som jag ska handla nu i helgen ;)
Primark finns där ute också väldigt rolig affär och superbilligt. Nej nu ska jag sova i morgon är det först jobb sen ska jag träffa Karin för en fika, roligt. Sen HELG! ciao

Fina vänner

Jag är så glad att ni två finns kvar här i Barcelona, ni förgyller mina dagar :)


Mer vardagslyx.


En underbar dag!







 


Mi casa!

Här kommer det lite bilder från min lägenhet, Spanskstandard men helt okej för att vara här.


Hallen

60-tals köket ;)








Rubia rubia.

Sophie har precis varit här och hjälpt mig att göra blonda slingor, jag köpte bara ett paket och det räckte inte så långt så hon fick springa ner till consum mitt i allt och köpa ett till paket. Jag tror att det fick sitta i för länge för det blev lite "tuggummi" på vissa ställen, nu har jag haft en hårinpackning i håret snart en timme så då blir det nog bättre.




Efter att vi slingat mitt hår så åt vi lite vegetariskwok, väldigt gott!



Kalemba ;)


Det här Portugisiska gänget står för den coolaste låten i Spanien just nu.


...

Ingen rolig dag, jag har en visdomstand som spökar :( jag har haft jätte ont i halva ansiktet idag och svårt att tugga på ena sidan. Efter halva dagen på jobbet så fick det bli en värktablett och det känns genast så mycket bättre. Jobbdagen har varit bra iaf, jag fick 15 bokningar idag så det är helt okej, för er som inte vet så jobbar jag som bokningsagent åt the studio.

Söndag!

Regnig dag igåt igen :( fulvädret håller i sig så man får verkligen njuta när det är sol. Jag mötte upp Sophie vid Barceloneta metron på em och åt middag på samma ställe som i Lördags :) Gillar det stället maten,priserna och lokalen. Efter maten så blev det en sväng på maremagnum men det går verkligen inte att vara där en Söndag, det är den enda shopping som finns här på en Söndag så ni kan ju tänka er vart alla människor är en regning Söndag. Efter det så blev det lite te hemma hos mig och en massa snack om allt mella himmel och jord.

Shoppaholic i Barcelona.


Allt detta för 5 Euro, helt galet (det är den mindre varianten)


Den här underbara klänningen har jag spanat in länge på rean, men
inte hittat rätt storlek. Jag vart överlycklig igår när jag fick tag i den
sista som fanns och det var rätt storlek. Den har kostat 30 euro
från början och nu på slutrean så fick jag det för 3.99 euro, det är
helt galet va billigt.

L'ovella Negra och Opium!

Kvällen började bra på L'ovella Negra med sangria och öl, ett mysigt ställe med väldigt mycket folk pga att det är bra priser. Stället är nån gammal bodega eller nått sånt, gemytligt. Efter sangria och öl så blev det Opium där vissa personer började bråka så kvällen vart förstörd. Det slutade med att jag fick sitta halva kvällen och trösta en tjej som jag knappt känner, ingen höjdare direkt men snäll som man är så kunde jag inte lämna henne där gråtande helt själv.


Jag och min Iranska vän Jasmin, världens roligaste.


Sangria....

Öl.....



Underbar Lördag!

Underbart väder har det varit idag, jag skulle igentligen gå till champagneria med Nicke men det var semesterstängt där så det fick bli en turkist restaurang i Born istället. Senare blev det promenad på stranden med glass och även lite shopping på stan :) Nu väntar Barcelonanatten på mig,ciao!








Storstad eller ute på landet?


Den här bilden möttes jag av idag när jag var på väg ner mot
 barcelonaeta, det var tydligen någon demonstration fick jag höra senare

Spanien i ett nötskal.

Vi har haft problem med vårat avlopp i köket här hemma i snart en vecka. Vattnet rinner aldrig ner för det är verkligen stopp i slasken nu. Tjejerna här i läggan ska ha pratat med våran värd men hon verkar aldrig vara hemma så idag fick jag nog. Jag gick ner till våran portvakt och försökte förklara för hon att jag behövde en sugpropp. Efter lite blandning av språk och hjälp av jerre plus teckenspråk så förstog han vad jag menade. Det hjälpte tyvärr inte så han kom upp till oss och skulle kolla hur det såg ut. I morgon kommer iaf en vaktmästare hit och ska hjälpa oss. Jag som är nyinflyttad och den enda här som inte pratar spanska direkt får styra upp allt för att det ska hända någonting,i morgon imorgon, welcome to spain!

HELG!!!

Äntligen helg.. Veckan har gått fort och nu är det helg :) Det blev lite afterwork med Jerre på en spansk bar ganska nära jobbet, solen lyste och vinet var gott ;) det är så billigt att dricka vin och öl här i Spanien om man jämför med hemma i Svea, ett glas vin kostade 1.65 euro på den baren vi var på idag, helt sjukt igentligen. Jerre följde med mig hem sen och det blev mer vin och pizza hemma i soffan. Nu har det ösregnat, åskat och blixtrat hela kvällen,som en sommarkväll i sverige :) I morgon blir det champagnerian till lunch med min kompis Nicke.




Champagnerian :)

sliten tjej.

Idag har man varit ganska så trött, bra dag på jobbet men nu är man helt slut eftersom det blev lite sömn inatt. Somnade precis framför dator och vaknade av att pappa ringde. Jag gick till mercadona tidigare och handlade lite mat och när jag betalade med mitt kort så fick jag skriva under på en digitalskärm kan man säga, har aldrig sett något liknande men antar att det är den nya grejen som gäller. Svängde även in på Blanco och spanade in lite nya vårkläder :) ALLT är bara för fint just nu, vill köpa allt men det tillåter inte ekonomin tyvärr. En stickad klänning fick det bli för att stilla mitt shoppingbegär så länge. Tänk att shopping kan få en att må så bra ;)


Guru...

Onsdagskvällen spenderades på Guru där en kille från jobbet var dj. Helt okej ställe men det var för lite folk där så det var tråkigt. Jag åkte nattbussen hem sen för första gången till hospital clinic och jag hamnade på rätt buss och lyckades kliva av på rätt ställe också, alla gator häromkring ser likadana ut :)






Jobbet!

Detta jobbar jag med här i Barcelona  http://thestudio.se/










snygga skyltfönster.


...

precis när det regnar som mest och är kallt här så går min hårfön sönder :( Surt eftersom jag torkar mina skor med den och får lite värme från den ibland också då det är VÄLDIGT kyligt inomhus vissa dagar. Den bara dog och det luktade bränt i hela mitt rum. Efter någon timme så skulle jag testa den igen och då fungerar den :) Jag trodde min fina hugin hade gjort sitt, men tydligen så kämpar den vidare. Perfekt tänkte jag och köpte en klänning idag istället för en ny hårfön :D




bye bye..

Nu har Teresa åkt hem igen :( Tråkigt men hon kommer nog tillbaka snart tror jag :) Jag har saknat henne väldigt mycket här nere för vi har alltid haft varandra här i Bcn och bott ihop så det var väldigt roligt att ha henne här igen. Det blev en hejdå fika på dunkin coffe och våran favvo dunkin med vit choklad i :) Nu är hon tillbaka i Suecia.


This is how I feel...


Carneval!

Det är Carneval här i Barcelona, alla klär ut sig och jag och Jerre har varit och spanat in paraden vid paral-lel. Självklart börjar det ösregna efter ett tag och sen kom det en massa hagel också :/ Är vi i Spanien eller???



















En underbar dag!









Fiesta...

Helgen började bra med gratis alkohol med jobbet på Hyde club, rolig kväll men inte lika roligt att vakna upp dagen efter :/








...




Nytt liv ny blogg!






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0